tsjerkebier
 • 11-06-2018

  Tsjerkebier verkrijgbaar bij Elk Sines

  Onze speciaalbieren de Lichte Preek, Alderling en Swiere Dûmny zijn deze weken verkrijgbaar bij het muziektheater Elk Sines op De Klieuw bij Hidaard. In deze voorstelling spelen café De Klieuw en het geloof een grote rol. Ons Tsjerkebier past prachtig bij dit verhaal. Het is elke avond nog lang gezellig aan de bar!

  Elk Sines

  In Elk Sines wordt de theaterbezoeker mee genomen, terug in de tijd, naar het beroemde Café De Klieuw, waar Tjerkje Huitema de scepter zwaait. De streng katholieke opvoeding heeft haar gevormd tot wie zij is. Een eigenzinnige vrouw, die benadrukt dat een mens niet alleen rechten heeft, maar ook plichten. Het zijn vooral die plichten die haar doen besluiten op De Klieuw te blijven in plaats van haar geliefde te volgen naar Amerika.

  Thuis nagenieten?
  Onze Lichte Preek, Alderling en Swiere Dûmny speciaalbieren zijn al bij vele winkels en horecagelegenheden in Friesland verkrijgbaar.

  Heeft u een horecabedrijf of een winkel en wilt u graag Tsjerkebier op de kaart of in het schap? Neem dan contact met ons op.